januar, 2022

19jan8:0011:30IzpostavljenoPODJETNIŠKA mastermind skupina - online X Wavelet Mind8:00 - 11:30

Čas

(Sreda) 8:00 - 11:30

Podrobnosti dogodka

Si podjetnica ali podjetnik z željo po kvalitetnejšem poslu? Si ob tem želiš spodbuditi tudi druge podjetnike, da bodo uspešnejši? Želiš med vsem tem navezati nove poslovne stike?

Če si 3x odgovoril/-a z “DA”, se nam pridruži na online podjetniški mastermind skupini.Kaj je online podjetniška mastermind skupina?

Je skupina 5-ih podjetnikov, ki želijo izboljšati kvaliteto svojega posla, pri tem pa pomagati drugim storiti enako. Vse to povezuje facilitator, ki ima tudi sam večletne izkušnje na področju podjetništva IN vodenja delavnic.

Kaj bomo počeli?
Najprej se bomo predstavili, da boš vedel/-a s kom si v skupini. Za tem bo imel vsak priložnost podeliti svoj podjetniški izziv, vsi preostali pa bomo podali svoje poglede in izkušnje kako bi se takega izziva lotili. Ob koncu dobiš tako praktičen nasvet, ki ga lahko že isti dan ali teden vneseš v svoj posel in tako rešiš svoj izziv in izboljšaš svoj posel.

Tik pred koncem bo ponujena še priložnost za mreženje ena-na-ena, da se lahko še bolje spoznate in povežete.Skupina traja 2,5 ur s kratko pavzo vmes, da bo imel vsak priložnost dobiti rešitve zase. Rok, facilitator, bo skrbel za časovno točnost, konkretnost izvedbe in pretočnost informacij.

Kako se prijavim v skupino?
Najprej izpolniš prijavo na spodnji povezavi, nato sledi kratek klic s facilitatorjem, ki bo potrdil tvojo udeležbo. Pred samim dogodkom poravnaš izmenjavo 50,00 EUR in s tem dokončno potrdiš svojo udeležbo.
Prijavi se tukaj: https://forms.gle/RrJY86xx1mGeVAZ56

Prijave so obvezne in se zbirajo do 11. maja 2021 do 20h.V kolikor imaš dodatna vprašanja nam piši na naš email events@wavelet.si, lahko tukaj na zasebno sporočilo ali se prijavi in dobiš vse dodatne odgovore na klicu.

O facilitatorju:
Rok Slama je povezovalec in organizator dogodkov, ki je svojo podjetniško pot pričel pred 12-imi leti. Najprej se je soočil z direktno prodajo, nato pa svoj posel razširil na marketing. Zadnja leta se posveča predvsem vodenju projektov in svetovanju v prodaji in marketingu, sedaj pa je ustanovil znamko Wavelet in skupaj s sokreatorji cilja na to, da bo povezal ljudi in ideje.

Se vidimo kmalu!

PS: v kolikor si zares želiš udeležbe na dogodku a je izmenjava zate previsoka, nam prosim napiši e-mail na zgornji naslov z razlogom zakaj bi ravno ti potreboval/-a takšno skupino. Obljubimo, da bomo poiskali način, da ti pridemo nasproti. 😉

Submit a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

0
  0
  Tvoja košarica
  Košarica je trenutno praznaNazaj v trgovino
   Preračunaj poštnino
   X