julij, 2022

15jul(jul 15)17:0017(jul 17)14:00IzpostavljenoOSVOBODI GOVORCA V SEBI -  TEČAJ IZRAŽANJA IN JAVNEGA NASTOPANJAPoletni vikend tečaj javnega izražanja z meditacijami in gongi17:00 - 14:00 (17)

Čas

15 (Petek) 17:00 - 17 (Nedelja) 14:00

Podrobnosti dogodka

Si nekdo, ki moraš za realizacijo svojih ciljev veliko komunicirati, nastopati ali predstavljati?
Si morda oseba, ki želi svoje znanje ponesti v svet in meniš, da nisi dovolj dobra?
Te je strah javnega nastopanja?
Čutiš, da se ne uspeš izraziti v polnosti?

Si želiš spoznati skrivnosti najboljših svetovnih govornikov?

Če je vsaj na eno vprašanje tvoj odgovor »DA«, beri dalje.

Mnogokrat se soočamo s tem, da se ne znamo dobro predstaviti. Ne vemo, kako povedati zgodbo o tem, kdo smo ali kaj počnemo. Velikokrat imamo željo stopiti pred skupino in deliti svoje znanje, pa ne vemo kako ali nas je strah nastopanja. In še večkrat se nam zgodi, da nas v komunikaciji nekaj omejuje. Nekaj v nas, kar ne znamo točno razložiti. Morda je čas, da osvobodimo govorca v sebi in se naučimo izraziti, kdo smo in kaj lahko damo svetu.

Naša želja je, da se naučite izražati in nastopati na sproščen, samozavesten in učinkovit način. V ta namen izkušeni mentorji s področja meditacije, gongov, zdrave prehrane in javnega nastopanja organiziramo holistični vikend za javno nastopanje in odpiranje blokad v komunikaciji s publiko.

KAJ BOMO POČELI? (na kratko, podroben program je na dnu)

Celoten dogodek poteka od petka popoldne do nedelje popoldne. V tem času se bomo posvetili učenju javnega nastopanja, tehnikam za boljše izražanje, imeli bomo meditacije in gonge za odpiranje grlene in srčne čakre ter usklajevanje misli in telesa, da bomo lahko bolj učinkovito, samozavestno in sproščeno komunicirali. Jedli bomo vegetarijansko hrano, ki jo bomo tudi pripravili skupaj. Malo bomo telovadili (nežno, za sprostitev in energetizacijo), se sproščali skozi dihalne vaje in meditacijo, se podružili in ponoči tudi spali. Na koncu boste domov odnesli veliko praktičnega znanja o tem, kako se povezati s publiko, se izraziti in skomunicirati na način, da bomo mi zadovoljni in bo naša publika točno razumela, kar jim želimo povedati. Odkrili boste svoje blokade in jih energetsko odpravili, da bo vaša komunikacija čistejša, iskrenejša in vplivnejša.

ZA KOGA JE TO?

Za podjetnike, trenerje, mentorje, prodajnike, terapevte, mrežnike, partnerje in ljudi, ki potrebujejo ali želijo veliko komunicirati bodisi pisno ali ustno,…ali celo neverbalno. Dogodek je za osebe, ki si želijo vikend preživeti z obilico znanja, doživeti komunikacijski preporod, poskrbeti za zdravje svojega telesa in duha skozi odlično domačo hrano ter vodenimi meditacijami in gongi in ki jim je všeč občutek skupinskega dela in bivanja v skupnosti. Na dogodek sprejmemo zgolj 8 oseb, da se lahko vsakemu posvetimo individualno.

PROSTOR, NASTANITEV IN HRANA

Prostor se nahaja na Polževem, kjer se nahaja tudi Center DIH, ki ga vodita gostitelja in sokreatorja programa Helena in Drago Klanšček. Prostor je domač, ravno prav velik, z nekaj manjšimi sobami, ki si jih bomo delili v času dogodka in so vštete v ceno. Za vse ključne obroke ter prigrizke bo poskrbljeno. Jedli bomo domačo, vegetarijansko hrano ter nekaj skuhali tudi skupaj, če bomo tako želeli.

Lokacija: 30 km iz Ljubljane, nad Višnjo goro, z razgledom na Triglav, Kamniške in Savinjske Alpe, Snežnik, če zamižiš, pa vidiš celo morje.
Naslov lokacije DIH: Kriška vas 27, 1294 Višnja gora

AGENDA PROGRAMA:

Petek, 15. 7. 2022
16 – 17h prihod na posestvo
17 – 19h uvod v tečaj nastopanja
19 – 20h večerja
20 – 21h večerni gongi za odpiranje komunikacijskih kanalov

Sobota, 16. 7. 2022
6 – 9h jutranja vadba z meditacijo za usklajevanje naših misli in telesa, zajtrk
9 – 12h tečaj nastopanja
12 – 14h kosilo
14 – 18h tečaj nastopanja
18 – 20h večerja
20 – 21h večerni gongi za uravnavanje čaker za srčno komunikacijo

Nedelja, 17. 7. 2022
6 – 9h jutranja vadba z meditacijo, zajtrk
9 – 13h zaključni govori in povratne informacije
13 – 14h kosilo
14h zaključek

POVZETEK

KAJ: tečaj izražanja z meditacijami, gongi ter zdravo prehrano (podroben program spodaj)
KDAJ: 15. – 17. 7. 2022
KJE: Center DIH, Polževo
ZA KOGA: Za podjetnike, trenerje, mentorje, prodajnike, terapevte, mrežnike, partnerje in ljudi, ki potrebujejo ali želijo veliko komunicirati bodisi pisno ali ustno
CENA PROGRAMA: 440,00 EUR (z DDV) na udeleženca.
Možnost plačila na do 3 obroke po dogovoru. Za ponudbo piši na center@wavelet.si
KAJ VKLJUČUJE CENA: 2 noči v deljenih sobah, 2x večerja, 2x kosilo, 2x zajtrk in malice, tečaj izražanja, meditacije, jutranje razgibavanje, mentorstvo.
ŠTEVILO MEST JE OMEJENO NA 8 OSEB!
PRIJAVE: prijave so obvezne do 14. 7. 2022 do 15h. Za uspešno prijavo se šteje nakup vstopnice na vrhu strani ali plačilo po naročilu oz. plačilo 1. obroka po dogovoru. Za dodatne informacije nam pišite na center@wavelet.si. Informacije o pripravi, pripomočkih in ostalih podrobnostih prejmete po uspešni prijavi.


O IZVAJALCIH PROGRAMA

Helena in Drago Klanšček, DIH

Drago in Helena sta raziskovalca zdravja, hrane in življenja, ukvarjata se s področjem vzpostavljanja zdravja in harmonije, zdrave prehrane, stresa, svetovanjem in izobraževanjem za zdravo življenje – Drago že več kot 30 let, Helena že več kot 20 let.

Drago vodi skupinske vadbe gong joge in gong kopeli; je shiatsu, kranio terapevt, maser,…. Stalno se izobražujeta s področja prehrane, razstrupljanja, zdravja, študirala sta tudi 4 leta psihoterapijo, jogo smeha, zadnjih 14 let skupaj vodita skupinske razstrupljevalne oddihe za dušo in telo.

Drago in Helena Klanšček, Center DIH

Rok Slama, Wavelet

Javno nastopanje je postala stalnica njegovega življenja, ko se je prvič soočil z vodenjem ljudi v prodaji. Takrat je razumel, da je njegovo poslanstvo povezovanje ljudi, izboljševanje komunikacije med njimi in predajanje pridobljenega znanja tistim, ki ga potrebujejo. Skozi mentorstva in tečaje je svoje sposobnosti komuniciranja nadgradil, najbolj pa je ponosen na svoj nastop na konferencah za slovenske invalidske organizacije (NSIOS) ter za Zvezo gluhih in naglušnih društev Slovenije (ZGNDS), saj je bilo predati sporočilo tako raznoliki publiki izjemen izziv. V tistem trenutku je razumel, kako pomembno je vse tisto, česar z besedami ne povemo.

Rok Slama, Wavelet

PRIJAVE: prijave so obvezne do 14. 7. 2022 do 15h. Za uspešno prijavo se šteje nakup vstopnice na vrhu strani ali plačilo po naročilu oz. plačilo 1. obroka po dogovoru. Za dodatne informacije nam pišite na center@wavelet.si. Informacije o pripravi, pripomočkih in ostalih podrobnostih prejmete po uspešni prijavi.


PODROBEN PROGRAM

DIH

Nivo naše energije je povezan z različnimi dejavniki, med drugim tudi z vodo, zrakom in hrano, povezanostjo s seboj, pretočnostjo energetskih centrov, zato bomo med delavnico poskrbeli za vse to. Zjutraj se bomo napolnili in povezali s seboj z različnimi energetsko-telesno-dihalnimi vajami, meditacijo, zvečer se bomo sprostiti z dihanjem in zvočno gong kopeljo, vmes bomo poskrbeli za hidracijo in zdravo hrano.

Hrano bomo pripravljali skupaj in bo zdrava, lahka, vegetarijanska, iz domačih, lokalnih in kolikor je možno ekoloških sestavin. Namen je, da nas bo podpirala v procesu učenja in raziskovanja.
Vsak dan bodo 3 zdravi, lahki obroki. Vmes bo na voljo dopoldan zeleni smoothie, oreški, popoldan sadje, prečiščena in informirana voda, limonada, vodni kefir.

Če kdo ne uživa jajc ali mlečnih izdelkov ali je na karkoli alergičen, naj sporoči organizatorju na center@wavelet.si.

TEČAJ IZRAŽANJA

Tečaj nastopanja je namenjen vsakemu, ki si želi izboljšati veščine komuniciranja, četudi je to v pogovoru 1-1. Javno nastopamo tudi, ko smo v interakciji z eno, dvema ali tremi osebami. Uspešnost nastopa pa se kaže v tem, koliko naših misli je ciljna publika razumela.

Naučili se bomo, kako postaviti cilje našim sporočilom, kako razumeti publiko in ji predati točno to, kar jih najbolj zanima. Spoznali bomo različne metode za prenašanje sporočil na način, da bo publika vedno navdušena. Naučili se bomo različnih struktur kreiranja govorov ter se poglobili in osvojili tisto, ki jo uporabljajo najboljši govorci na svetu. Soočili se bomo s tehnologijo in s kamero, posledično pa tudi z našimi strahovi zato, da bomo po koncu veliko bolj samozavestni, ko bomo naslednjič stopili pred publiko, ne glede na velikost.

Tekom tečaja boste osvojili naslednja znanja:
Priprava na komunikacijo
Postavljanje ciljev sporočila, ki ga želimo predati
Analiza publike ali sogovorca
Feedback – dajanje in sprejemanje povratne informacije
Struktura govora – uvod, jedro in zaključek
Primer različnih struktur govora
Neverbalna komunikacija
Tabla in ostali pripomočki
PPT
Interakcija s publiko in sogovorci
Sproščanje pred nastopom ali pogovorom
Končni pripravljen nastop

PRIJAVE: prijave so obvezne do 14. 7. 2022 do 15h. Za uspešno prijavo se šteje nakup vstopnice na vrhu strani ali plačilo po naročilu oz. plačilo 1. obroka po dogovoru. Za dodatne informacije nam pišite na center@wavelet.si. Informacije o pripravi, pripomočkih in ostalih podrobnostih prejmete po uspešni prijavi.

440,00Dodaj v košarico

Submit a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

0
  0
  Tvoja košarica
  Košarica je trenutno praznaNazaj v trgovino
   Preračunaj poštnino
   X