OSVOBODI GOVORCA V SEBI –  TEČAJ IZRAŽANJA IN JAVNEGA NASTOPANJA

Si nekdo, ki moraš za realizacijo svojih ciljev veliko komunicirati, nastopati ali predstavljati?
Si morda oseba, ki želi svoje znanje ponesti v svet in meniš, da nisi dovolj dobra?
Te je strah javnega nastopanja?
Čutiš, da se ne uspeš izraziti v polnosti?

Si želiš spoznati skrivnosti najboljših svetovnih govornikov?

Če je vsaj na eno vprašanje tvoj odgovor »DA«, beri dalje.

Mnogokrat se soočamo s tem, da se ne znamo dobro predstaviti. Ne vemo, kako povedati zgodbo o tem, kdo smo ali kaj počnemo. Velikokrat imamo željo stopiti pred skupino in deliti svoje znanje, pa ne vemo kako ali nas je strah nastopanja. In še večkrat se nam zgodi, da nas v komunikaciji nekaj omejuje. Nekaj v nas, kar ne znamo točno razložiti. Morda je čas, da osvobodimo govorca v sebi in se naučimo izraziti, kdo smo in kaj lahko damo svetu.

Naša želja je, da se naučite izražati in nastopati na sproščen, samozavesten in učinkovit način. V ta namen izkušeni mentorji s področja meditacije, gongov, zdrave prehrane in javnega nastopanja organiziramo holistični vikend za javno nastopanje in odpiranje blokad v komunikaciji s publiko.

KAJ BOMO POČELI? (na kratko, podroben program je na dnu)

Celoten dogodek poteka od petka popoldne do nedelje popoldne. V tem času se bomo posvetili učenju javnega nastopanja, tehnikam za boljše izražanje, imeli bomo meditacije in gonge za odpiranje grlene in srčne čakre ter usklajevanje misli in telesa, da bomo lahko bolj učinkovito, samozavestno in sproščeno komunicirali. Jedli bomo vegetarijansko hrano, ki jo bomo tudi pripravili skupaj. Malo bomo telovadili (nežno, za sprostitev in energetizacijo), se sproščali skozi dihalne vaje in meditacijo, se podružili in ponoči tudi spali. Na koncu boste domov odnesli veliko praktičnega znanja o tem, kako se povezati s publiko, se izraziti in skomunicirati na način, da bomo mi zadovoljni in bo naša publika točno razumela, kar jim želimo povedati. Odkrili boste svoje blokade in jih energetsko odpravili, da bo vaša komunikacija čistejša, iskrenejša in vplivnejša.

ZA KOGA JE TO?

Za podjetnike, trenerje, mentorje, prodajnike, terapevte, mrežnike, partnerje in ljudi, ki potrebujejo ali želijo veliko komunicirati bodisi pisno ali ustno,…ali celo neverbalno. Dogodek je za osebe, ki si želijo vikend preživeti z obilico znanja, doživeti komunikacijski preporod, poskrbeti za zdravje svojega telesa in duha skozi odlično domačo hrano ter vodenimi meditacijami in gongi in ki jim je všeč občutek skupinskega dela in bivanja v skupnosti. Na dogodek sprejmemo zgolj 8 oseb, da se lahko vsakemu posvetimo individualno.

PROSTOR, NASTANITEV IN HRANA

Prostor se nahaja na Polževem, kjer se nahaja tudi Center DIH, ki ga vodita gostitelja in sokreatorja programa Helena in Drago Klanšček. Prostor je domač, ravno prav velik, z nekaj manjšimi sobami, ki si jih bomo delili v času dogodka in so vštete v ceno. Za vse ključne obroke ter prigrizke bo poskrbljeno. Jedli bomo domačo, vegetarijansko hrano ter nekaj skuhali tudi skupaj, če bomo tako želeli.

Lokacija: 30 km iz Ljubljane, nad Višnjo goro, z razgledom na Triglav, Kamniške in Savinjske Alpe, Snežnik, če zamižiš, pa vidiš celo morje.
Naslov lokacije DIH: Kriška vas 27, 1294 Višnja gora

AGENDA PROGRAMA:

Petek, 15. 7. 2022
16 – 17h prihod na posestvo
17 – 19h uvod v tečaj nastopanja
19 – 20h večerja
20 – 21h večerni gongi za odpiranje komunikacijskih kanalov

Sobota, 16. 7. 2022
6 – 9h jutranja vadba z meditacijo za usklajevanje naših misli in telesa, zajtrk
9 – 12h tečaj nastopanja
12 – 14h kosilo
14 – 18h tečaj nastopanja
18 – 20h večerja
20 – 21h večerni gongi za uravnavanje čaker za srčno komunikacijo

Nedelja, 17. 7. 2022
6 – 9h jutranja vadba z meditacijo, zajtrk
9 – 13h zaključni govori in povratne informacije
13 – 14h kosilo
14h zaključek

POVZETEK

KAJ: tečaj izražanja z meditacijami, gongi ter zdravo prehrano (podroben program spodaj)
KDAJ: 15. – 17. 7. 2022
KJE: Center DIH, Polževo
ZA KOGA: Za podjetnike, trenerje, mentorje, prodajnike, terapevte, mrežnike, partnerje in ljudi, ki potrebujejo ali želijo veliko komunicirati bodisi pisno ali ustno
CENA PROGRAMA: 440,00 EUR (z DDV) na udeleženca.
Možnost plačila na do 3 obroke po dogovoru. Za ponudbo piši na center@wavelet.si
KAJ VKLJUČUJE CENA: 2 noči v deljenih sobah, 2x večerja, 2x kosilo, 2x zajtrk in malice, tečaj izražanja, meditacije, jutranje razgibavanje, mentorstvo.
ŠTEVILO MEST JE OMEJENO NA 8 OSEB!
PRIJAVE: prijave so obvezne do 14. 7. 2022 do 15h. Za uspešno prijavo se šteje nakup vstopnice na vrhu strani ali plačilo po naročilu oz. plačilo 1. obroka po dogovoru. Za dodatne informacije nam pišite na center@wavelet.si. Informacije o pripravi, pripomočkih in ostalih podrobnostih prejmete po uspešni prijavi.


O IZVAJALCIH PROGRAMA

Helena in Drago Klanšček, DIH

Drago in Helena sta raziskovalca zdravja, hrane in življenja, ukvarjata se s področjem vzpostavljanja zdravja in harmonije, zdrave prehrane, stresa, svetovanjem in izobraževanjem za zdravo življenje – Drago že več kot 30 let, Helena že več kot 20 let.

Drago vodi skupinske vadbe gong joge in gong kopeli; je shiatsu, kranio terapevt, maser,…. Stalno se izobražujeta s področja prehrane, razstrupljanja, zdravja, študirala sta tudi 4 leta psihoterapijo, jogo smeha, zadnjih 14 let skupaj vodita skupinske razstrupljevalne oddihe za dušo in telo.

Drago in Helena Klanšček, Center DIH

Rok Slama, Wavelet

Javno nastopanje je postala stalnica njegovega življenja, ko se je prvič soočil z vodenjem ljudi v prodaji. Takrat je razumel, da je njegovo poslanstvo povezovanje ljudi, izboljševanje komunikacije med njimi in predajanje pridobljenega znanja tistim, ki ga potrebujejo. Skozi mentorstva in tečaje je svoje sposobnosti komuniciranja nadgradil, najbolj pa je ponosen na svoj nastop na konferencah za slovenske invalidske organizacije (NSIOS) ter za Zvezo gluhih in naglušnih društev Slovenije (ZGNDS), saj je bilo predati sporočilo tako raznoliki publiki izjemen izziv. V tistem trenutku je razumel, kako pomembno je vse tisto, česar z besedami ne povemo.

Rok Slama, Wavelet

PRIJAVE: prijave so obvezne do 14. 7. 2022 do 15h. Za uspešno prijavo se šteje nakup vstopnice na vrhu strani ali plačilo po naročilu oz. plačilo 1. obroka po dogovoru. Za dodatne informacije nam pišite na center@wavelet.si. Informacije o pripravi, pripomočkih in ostalih podrobnostih prejmete po uspešni prijavi.


PODROBEN PROGRAM

DIH

Nivo naše energije je povezan z različnimi dejavniki, med drugim tudi z vodo, zrakom in hrano, povezanostjo s seboj, pretočnostjo energetskih centrov, zato bomo med delavnico poskrbeli za vse to. Zjutraj se bomo napolnili in povezali s seboj z različnimi energetsko-telesno-dihalnimi vajami, meditacijo, zvečer se bomo sprostiti z dihanjem in zvočno gong kopeljo, vmes bomo poskrbeli za hidracijo in zdravo hrano.

Hrano bomo pripravljali skupaj in bo zdrava, lahka, vegetarijanska, iz domačih, lokalnih in kolikor je možno ekoloških sestavin. Namen je, da nas bo podpirala v procesu učenja in raziskovanja.
Vsak dan bodo 3 zdravi, lahki obroki. Vmes bo na voljo dopoldan zeleni smoothie, oreški, popoldan sadje, prečiščena in informirana voda, limonada, vodni kefir.

Če kdo ne uživa jajc ali mlečnih izdelkov ali je na karkoli alergičen, naj sporoči organizatorju na center@wavelet.si.

TEČAJ IZRAŽANJA

Tečaj nastopanja je namenjen vsakemu, ki si želi izboljšati veščine komuniciranja, četudi je to v pogovoru 1-1. Javno nastopamo tudi, ko smo v interakciji z eno, dvema ali tremi osebami. Uspešnost nastopa pa se kaže v tem, koliko naših misli je ciljna publika razumela.

Naučili se bomo, kako postaviti cilje našim sporočilom, kako razumeti publiko in ji predati točno to, kar jih najbolj zanima. Spoznali bomo različne metode za prenašanje sporočil na način, da bo publika vedno navdušena. Naučili se bomo različnih struktur kreiranja govorov ter se poglobili in osvojili tisto, ki jo uporabljajo najboljši govorci na svetu. Soočili se bomo s tehnologijo in s kamero, posledično pa tudi z našimi strahovi zato, da bomo po koncu veliko bolj samozavestni, ko bomo naslednjič stopili pred publiko, ne glede na velikost.

Tekom tečaja boste osvojili naslednja znanja:
Priprava na komunikacijo
Postavljanje ciljev sporočila, ki ga želimo predati
Analiza publike ali sogovorca
Feedback – dajanje in sprejemanje povratne informacije
Struktura govora – uvod, jedro in zaključek
Primer različnih struktur govora
Neverbalna komunikacija
Tabla in ostali pripomočki
PPT
Interakcija s publiko in sogovorci
Sproščanje pred nastopom ali pogovorom
Končni pripravljen nastop

PRIJAVE: prijave so obvezne do 14. 7. 2022 do 15h. Za uspešno prijavo se šteje nakup vstopnice na vrhu strani ali plačilo po naročilu oz. plačilo 1. obroka po dogovoru. Za dodatne informacije nam pišite na center@wavelet.si. Informacije o pripravi, pripomočkih in ostalih podrobnostih prejmete po uspešni prijavi.

440,00Dodaj v košarico

Skok v Iško – Wim Hof

Zaradi izjemnega zanimanja in super izkušnje ponavljamo dogodek!

Si že kdaj poskusil/-a nekaj neobičajnega, celo strašljivega in po izkušnji spoznal/-a, da si to potreboval/-a za nadaljnji pogum?

V sodelovanju z osebnim trenerjem, izkušenim praktikantom “WIM HOF” metode in skakanja v mrzle vode, Matejem Turkom, bomo tudi mi naredili skok v neznano in se soočili z mrzlo reko Iško.

Ob prihodu sledi pozdrav, predstavitev dogajanja in izvedba Wim Hof tehnike z vodstvom trenerja. Nato sledi potop v vodo ter pred zaključnim druženjem še meditacija.

Posnetek pretekle izkušnje: https://www.youtube.com/watch?v=edHsvt5-Xa0

KJE: reka Iška (natančno lokacijo javimo po prijavi)

ZA KOGA JE DOGODEK: za tiste, ki želite preseči lastne meje, poizkusiti nekaj novega ali ponoviti podobno izkušnjo iz preteklosti.

ZA KOGA TO NI: mladoletne osebe, nosečnice in osebe, ki niste prepričani v svoje sposobnosti zaradi zdravstvenih razlogov.

IZMENJAVA ZA UDELEŽBO: 20,00 EUR
Prijave zbiramo do 17. 5. do 20h!

Dostop do lokacije in kaj imeti s seboj prejmeš po potrjeni prijavi na e-mail. 🙂


KAJ JE WIM HOF METODA IN ZAKAJ JE DOBRA? (Zapis iz https://mojaxis.si/wim-hof-metoda/)

Wim Hof ​​metoda je podobna tummi (notranja toplota), meditaciji in pranajami (jogijsko dihanje). Vendar pa je nekaj popolnoma drugega. Wim je študiral jogo in meditacijo vrsto let, vendar ta tehnika v osnovi izhaja iz tega, kar on imenuje “hladna narava”. Izpostavljen ostrim razmeram narave, se je naučil, kako prenašati hud mraz, vročino in strah.

Poglavitni učinki te metode oz. zakaj se je lotiti:

 • boljše spanje,
 • zmanjšanje vnetij v telesu,
 • dvig telesne energije,
 • večja kreativnost,
 • zmanjšanje stresa,
 • boljše počutje,
 • hitrejša obnova organizma,
 • kurjenje maščobe,
 • izboljšanje telesnih sposobnosti.

20,00Dodaj v košarico

Predsedniški BNI Mozaik golf mini tečaj in druženje

30,00Dodaj v košarico

Si se kdaj želel/-a preizkusiti v golfu? Mnogi bi se z veseljem, hkrati pa so mnenja, da je to šport za bogate. Odločili smo se razbiti ta mit, zato te vabimo, da se nam pridružiš na predstavitvenih uricah s profesionalnim trenerjem.

Grega Perne je PGA učitelj golfa, ki bo za nas naredil 2-urno predstavitev. Znotraj tega časa preizkusiš različne palice, igro na luknjo in nekaj daljših udarcev. Gre za vse tehnike, ki jih golf igralci prakticirajo na igrišču.Cena 2-urne predstavitve je 30,00 EUR na osebo, kar poravnaš z nakazilom po prijavi.

**BONUS – Posebna ugodnost le za tečajnike tega dogodka: kdor bo želel nadaljevati s tečajem za pridobitev licence za igranje golfa pri Gregu, dobi 30 EUR popusta.**

ZAKAJ: Ker bi marsikdo rad poskusil golf, pa ne ve kako, kdaj, kje in po kakšni ceni. Tako tudi spoznaš ali ti je to všeč, poleg tega pa se bomo imeli super v najboljši družbi.
KAJ: 2-urni začetni tečaj golfa
KDAJ: 21. 6. 2022, 17:00 – 19.00
KJE: Golf Trnovo, Ljubljana
KAJ POTREBUJEŠ: športne copate z ravnim podplatom ali take, ki ti jih ni težko malo umazati. Morda polo majica in kaki hlače ali športna oprema. Ne bomo pa metali nikogar ven niti v kavbojkah. Skupina je odprta za največ 12 oseb.

BNI Mozaik člani, ki že igrate golf ali ste bili na kakšnem od prejšnjih kratkih tečajev, lahko še vedno pridete zraven in dobite nekaj žogic za druženje ob udarcih. Prispevek ob prihodu je 10 EUR.

Seveda lahko na dogodek povabiš še kakšnega prijatelja ali prijateljico. 😉 Se vidimo! 🙂

PODJETNIŠKA mastermind skupina – online X Wavelet Mind

Si podjetnica ali podjetnik z željo po kvalitetnejšem poslu? Si ob tem želiš spodbuditi tudi druge podjetnike, da bodo uspešnejši? Želiš med vsem tem navezati nove poslovne stike?

Če si 3x odgovoril/-a z “DA”, se nam pridruži na online podjetniški mastermind skupini.Kaj je online podjetniška mastermind skupina?

Je skupina 5-ih podjetnikov, ki želijo izboljšati kvaliteto svojega posla, pri tem pa pomagati drugim storiti enako. Vse to povezuje facilitator, ki ima tudi sam večletne izkušnje na področju podjetništva IN vodenja delavnic.

Kaj bomo počeli?
Najprej se bomo predstavili, da boš vedel/-a s kom si v skupini. Za tem bo imel vsak priložnost podeliti svoj podjetniški izziv, vsi preostali pa bomo podali svoje poglede in izkušnje kako bi se takega izziva lotili. Ob koncu dobiš tako praktičen nasvet, ki ga lahko že isti dan ali teden vneseš v svoj posel in tako rešiš svoj izziv in izboljšaš svoj posel.

Tik pred koncem bo ponujena še priložnost za mreženje ena-na-ena, da se lahko še bolje spoznate in povežete.Skupina traja 2,5 ur s kratko pavzo vmes, da bo imel vsak priložnost dobiti rešitve zase. Rok, facilitator, bo skrbel za časovno točnost, konkretnost izvedbe in pretočnost informacij.

Kako se prijavim v skupino?
Najprej izpolniš prijavo na spodnji povezavi, nato sledi kratek klic s facilitatorjem, ki bo potrdil tvojo udeležbo. Pred samim dogodkom poravnaš izmenjavo 50,00 EUR in s tem dokončno potrdiš svojo udeležbo.
Prijavi se tukaj: https://forms.gle/RrJY86xx1mGeVAZ56

Prijave so obvezne in se zbirajo do 11. maja 2021 do 20h.V kolikor imaš dodatna vprašanja nam piši na naš email events@wavelet.si, lahko tukaj na zasebno sporočilo ali se prijavi in dobiš vse dodatne odgovore na klicu.

O facilitatorju:
Rok Slama je povezovalec in organizator dogodkov, ki je svojo podjetniško pot pričel pred 12-imi leti. Najprej se je soočil z direktno prodajo, nato pa svoj posel razširil na marketing. Zadnja leta se posveča predvsem vodenju projektov in svetovanju v prodaji in marketingu, sedaj pa je ustanovil znamko Wavelet in skupaj s sokreatorji cilja na to, da bo povezal ljudi in ideje.

Se vidimo kmalu!

PS: v kolikor si zares želiš udeležbe na dogodku a je izmenjava zate previsoka, nam prosim napiši e-mail na zgornji naslov z razlogom zakaj bi ravno ti potreboval/-a takšno skupino. Obljubimo, da bomo poiskali način, da ti pridemo nasproti. 😉

Mreženje brez meja X Wavelet Mind

Kako spoznati prave ljudi v vsakem trenutku?

V časih, ko je osebna interakcija omejena je veliko ljudi, predvsem podjetnikov, ostalo brez novih stikov. Novi stiki pa marsikomu pomenijo nov posel. Nove priložnosti. Spet drugim nova poznanstva, prijateljstva ali celo partnerstva.

Ne glede na čase v katerih živimo obstajajo način in zakonitosti mreženja, ki jih je koristno poznati in razumeti. V času, ki ga bomo preživeli skupaj boš spoznal/-a:
1) Zakaj je mreženje koristno?
2) Kako vzpostaviti dober stik v kratkem času?
3) Kaj moram vedeti preden grem na mreženje?
4) Kako prodati več z mreženjem?
5) Kako do pravega partnerja zaradi mreženja?
6) Kako ohraniti odnos s stiki?
7) Kje vse se skrivajo priložnosti za spoznati novo osebo?
😎 Kaj narediti, če nam nekdo ni všeč?
9) Kako se na hitro predstaviti, da bo oseba nasproti vedela kaj počnem?
10) Kako vso to znanje izkoristiti za svoj posel ali iskanje službe.Delavnica poteka v majhni skupini do 6 oseb, ker želimo, da dobi vsak priložnost pridobiti znanje, ki ga najbolj potrebuje.

Celotno izobraževanje je interaktivno in bo potekalo v dveh delih.

Prvo srečanje je 19. maja 2021 od 16.00 – 19.00
Drugo srečanje je 26. maja 2021 od 16.00 – 19.00

Delavnica je razpisana online, vendar se kot skupina morda dogovorimo za srečanje v živo, odvisno od situacije in lokacije udeležencev. Če bomo v živo bo delavnica nekje v okolici Ljubljane.

Prijava je obvezna do 18. maja 2021 do 20h.
Prijaviš se na tej povezavi: https://forms.gle/z1R8Yq2FJC2epuPV9

Izmenjava za 6-urno delavnico v dveh delih je 69,00 EUR.

V kolikor imaš dodatna vprašanja nam piši na naš email events@wavelet.si, lahko tukaj na zasebno sporočilo ali se prijavi in dobiš vse dodatne odgovore na klicu.

O facilitatorju:
Rok Slama je povezovalec in organizator dogodkov, ki je svojo podjetniško pot pričel pred 12-imi leti. Najprej se je soočil z direktno prodajo, nato pa svoj posel razširil na marketing. Zadnja leta se posveča predvsem vodenju projektov in svetovanju v prodaji in marketingu, sedaj pa je ustanovil znamko Wavelet in skupaj s sokreatorji cilja na to, da bo povezal ljudi in ideje.

PS: v kolikor si zares želiš udeležbe na dogodku a je izmenjava zate previsoka, nam prosim napiši e-mail na zgornji naslov z razlogom zakaj bi ravno ti potreboval/-a takšno skupino. Obljubimo, da bomo poiskali način, da ti pridemo nasproti. 😉

0
  0
  Tvoja košarica
  Košarica je trenutno praznaNazaj v trgovino
   Preračunaj poštnino
   X