junij, 2022

21jun17:0019:00Predsedniški BNI Mozaik golf mini tečaj in druženjeKratek tečaj golfa17:00 - 19:00

Podrobnosti dogodka

30,00Dodaj v košarico

Si se kdaj želel/-a preizkusiti v golfu? Mnogi bi se z veseljem, hkrati pa so mnenja, da je to šport za bogate. Odločili smo se razbiti ta mit, zato te vabimo, da se nam pridružiš na predstavitvenih uricah s profesionalnim trenerjem.

Grega Perne je PGA učitelj golfa, ki bo za nas naredil 2-urno predstavitev. Znotraj tega časa preizkusiš različne palice, igro na luknjo in nekaj daljših udarcev. Gre za vse tehnike, ki jih golf igralci prakticirajo na igrišču.Cena 2-urne predstavitve je 30,00 EUR na osebo, kar poravnaš z nakazilom po prijavi.

**BONUS – Posebna ugodnost le za tečajnike tega dogodka: kdor bo želel nadaljevati s tečajem za pridobitev licence za igranje golfa pri Gregu, dobi 30 EUR popusta.**

ZAKAJ: Ker bi marsikdo rad poskusil golf, pa ne ve kako, kdaj, kje in po kakšni ceni. Tako tudi spoznaš ali ti je to všeč, poleg tega pa se bomo imeli super v najboljši družbi.
KAJ: 2-urni začetni tečaj golfa
KDAJ: 21. 6. 2022, 17:00 – 19.00
KJE: Golf Trnovo, Ljubljana
KAJ POTREBUJEŠ: športne copate z ravnim podplatom ali take, ki ti jih ni težko malo umazati. Morda polo majica in kaki hlače ali športna oprema. Ne bomo pa metali nikogar ven niti v kavbojkah. Skupina je odprta za največ 12 oseb.

BNI Mozaik člani, ki že igrate golf ali ste bili na kakšnem od prejšnjih kratkih tečajev, lahko še vedno pridete zraven in dobite nekaj žogic za druženje ob udarcih. Prispevek ob prihodu je 10 EUR.

Seveda lahko na dogodek povabiš še kakšnega prijatelja ali prijateljico. 😉 Se vidimo! 🙂

Submit a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

0
  0
  Tvoja košarica
  Košarica je trenutno praznaNazaj v trgovino
   Preračunaj poštnino
   X